«

»

mrt 30

Veel medailles 1e wedstrijd NTS B!

Zaterdag 25 maart was de eerste NTS B wedstrijd in Stadskanaal. In de eerste wedstrijd turnde Jenthe een super wedstrijd, alleen op vloer liet ze wat punten liggen. Ze verdiende de 1e plaats! Pacalle, Sharina en Claire turnden ook in de eerste wedstrijd. Pascalle en Sharina kregen beide ook een medaille omgehangen! Nog even aan de radslag op balk werken en de punten zijn nog hoger! Pascalle was 1e en Sharina 2e. Claire eindigde op de 18e plaats, met wat meer oefening kan zij er ook zeker meer uithalen!

In de tweede wedstrijd mochten Lieke, Chanelle, Jade en Aimee laten zien wat ze konden! Aimee en Lieke deden dit fantastisch en dat resulteerde in een 1e plaats voor Lieke en een 2e plaats voor Aimee. Chanelle liet helaas kostbare punten liggen en werd 7e. Wel was ze sprong 2e en op vloer 3e!
Jade turnde een goede wedstrijd en behaalde op sprong zelfs de 4e score! In totaal werd ze 8e en dat is erg knap in een deelnemersveld van maar liefst 16 meiden.
Alle vier nog goed aan de slag met de radslag op balk en er komen nog hogere cijfers te staan!


In de derde wedstrijd was Sanne aan de beurt. Sanne was goed in vorm en turnde erg stabiel. Hier en daar wat kleine foutjes maar dat hoort er bij. Op balk stond ze als een huis met alle onderdelen! Tegen haar eigen verwachting in misschien behaalde zij super knap de 3e plek!

En dan de laatste wedstrijd:
Indy en Kiki (jeugd D2) begonnen bij de vloer. Ze maakten hier allebei een foutje maar over het algemeen een mooie oefening. Op sprong waren de dames sterk, Indy behaalde hier met een 11.950 de hoogste score! Brug ging erg goed bij Kiki, hier behaalde zij een 13.100. Bij Indy ging het ophurken helaas niet helemaal goed waardoor haar score wat lager was. Als laatst mochten de toppers naar balk. Indy liet een mooie oefening zien maar bleef helaas niet staan met de radslag. Ook Kiki kwam naar ten val met radslag maar sprong toch erg dapper weer op de balk en maakte haar oefening af.
In de andere baan turnden Chaja en Dychelen (jeugd1 D2). Zij begonnen bij balk. De meiden waren erg zenuwachtig en turnden niet zoals we van ze gewent zijn. Erg onstabiel en beide met wat vallen. Gelukkig konden ze zich daarna herpakken op vloer. Ze lieten allebei prachtige oefeningen niet met een dubbele flikflak. Chaja had met een 13.767 zelfs de tweede score! Op sprong liet Chaja twee mooie overslagen zien en turnde Dychelen super knap twee keer 1/2 in 1/2 uit. Met een 11.175 werd zij 2e op dit toestel! Brug is Chaja’s beste onderdeel maar helaas kwam het er niet helemaal uit. De kip mislukte maar de rest ging gelukkig goed. Dychelen turnde een goed oefening.
Kiki werd 16e, Indy 14e, Chaja 6e en Dychelen toch nog 3e!

De meiden hebben hun best gedaan en van de foutjes kunnen we leren. Wij zijn in elk geval trots op jullie!

Al met al een GEWELDIGE GVAV dag!!