«

»

jun 18

Nederlands kampioen acro!

Zaterdag 10 juni werden de Nederlandse kampioenschappen D- en E-lijn gehouden in Zwolle.

Maar liefst vijf GVAV teams wisten zich hiervoor te plaatsen.

Bij de E-senioren trio`s lieten team Ilse, Jade en Leyan een prachtige oefening zien. Ze kregen hiervoor een 32.900. Tot het laatste moment bleef het spannend of er een top 3 in zat. Uiteindelijk werden ze zelfs op 1 tiende na heel knap 4e!!

In een sterk deelnemersveld mochten bij de D-senioren trio`s als eerste team Olga, Eline en Pascalle hun oefening laten zien. En dat deden ze met de beste oefening van dit seizoen! Een mooie afsluiter die beloond werd met een 32.600. Hiermee eindigden ze van de 18 teams op een keurige 9e plek! In het laatste blok in deze categorie zaten team Lotte, Julia en Lara en team Esmée, Nadine en Chaja. Julia, Lotte en Lara lieten een hele mooie oefening zien met een prachtige choreografie! Helaas waren de punten wat teleurstellend voor zo`n mooie oefening. Ze eindigden hierbij met een score van 32.450 op plek 12. Team Esmée, Nadine en Chaja lieten een technisch sterke oefening zien met een mooie hoge salto. Met een elleboog blessure van Nadine (erg knap dat je zo doorgezet hebt) haalden ze een mooie score van 33 rond en eindigden hiermee op een keurige 7e plek, met zelfs maar drie tiende verschil met de nummer drie! Het zat dus erg dicht op elkaar.

Een groot feest bij de E-junioren duo`s. Tot de laatste oefening was het spannend of het plek 1 of plek 2 zou worden. Maar met een erg sterke oefening vol energie werden Dychelen en Elisa Nederlands kampioen!!! Een hele knappe prestatie!

 

Nog even nagenieten van de prachtige oefening van onze Nederlandse kampioenen Dychelen en Elisa!

 

Nog even nagenieten van de prachtige oefening van onze Nederlandse kampioenen Dychelen en Elisa! ??

Geplaatst door GVAV-Rapiditas Gymnastiek op dinsdag 13 juni 2017