«

»

apr 03

Marin, Liset en Sophie in de halve finale in Bellingwolde!

De halve finale van de 3e divisie vond op zaterdag 1 april plaats in Bellingwolde. Dit betrof een landelijke wedstrijd en het was dus erg fijn dat dit redelijk in de buurt was.
Marin was onze junior- turnster die deze halve finale had gehaald. Zij begon vandaag haar wedstrijd op de balk. En dat ging toch mis….! 4x ervan af. De moed zonk (mede trainster) Nadine en mij in de schoenen… dit was niet bepaald het begin waarop we hoopten. Marin was ook erg teleurgesteld, maar deed iets waar wij héel gelukkig van werden; de overige 3 toestellen deed ze beter dan we ooit van haar gezien hebben! Dat getuigt van klasse om zó door te gaan. Uiteindelijk eindigde ze niet bij de bovenste helft, maar kan ze toch met een goed gevoel terugkijken op deze wedstrijd.

Liset en Sophie turnden in de laatste wedstrijd in de categorie ‘senioren’. In deze finale bleek al snel dat ze een maatje te klein waren om mee te doen om de finaleplaatsen. ‘Zorgen dat je een wedstrijd naar tevredenheid turnt’ was dus de opgave. En dat is wel gelukt. De oefeningen moeten vooral nog groeien in stabiliteit en hier en daar wat netheid. Liset werd 20e en Sophie 23e.


Volgende week staat er weer een Gronings onderonsje op het programma en hopelijk kunnen ze dan meedoen om de medailles!