«

»

apr 11

Goede prestaties Provinciaal Kampioenschap NTS A!

Zaterdag 8 april was de 2e provinciale wedstrijd voor de NTS- A meiden.
Vanmorgen hebben Safira & Suus (pupillen II), Julia (Jeugd) en Marin (junior) hun wedstrijd geturnd.
Safira turnde zoveel vrijer en stabieler dan de vorige keer! Nu nog wat meer netheid en dan kan ze meedoen voor de medailles. Suus was vandaag erg netjes & sterk. Vooral haar brugoefening zag er erg goed uit. Ze eindigde (net als de vorige keer) op een mooie 2e plaats.
Julia’s brug was vandaag ook haar beste onderdeel. Alles doorgeturnd en de 2e score! Ook de rest ging gewoon keurig en hiermee eindigde ze op een 5e plaats.
Marin was in de andere baan het turnen. Dat deed ze op vloer en sprong zoals ze dat kan, maat liet op brug & balk punten liggen. Deze wedstrijd werd ze 5e, maar in het algemeen klassement werd ze 3e. Suus werd 2e in de strijd om het provinciaal kampioenschap. Goed gedaan meiden!

En ook in de laatste turnwedstrijd in Uithuizen kwam GVAV weer in actie.

Ingrid turnde in baan 1. Zij begon op brug, afgelopen wedstrijd wilde de kip nog net niet lukken maar vandaag turnde ze een super mooie brug inclusief perfecte kip! Vervolgens gingen we naar balk. Ingrid is een stabiele balk turnster maar doordat ze erg lang moest wachten op de jury werd ze extra zenuwachtig met als gevold wat extra wiebels. Toch wist ze haar oefening te turnen zonder val dus dat was erg knap. Op vloer liet ze een prachtige oefening zien en dat werd gewaardeerd door de jury, ze eindigde op dit toestel als 3e!! Ook haar sprongen waren weer net wat beter dan de vorige wedstrijd. In totaal werd Ingrid netjes 7e!

In de andere baan turnden Ilse, Isabel, Sophie en Liset (Senior 3e divisie). De meiden begonnen op brug, niet hun meest favoriete toestel maar vandaag ging het bij iedereen aardig goed! Liset behaalde zelfs de hoogste score op dit toestel. Ook op balk was Liset op haar best en behaalde de hoogste score! De andere meiden waren iets minder stabiel en vielen er allemaal wel een keer af.. Gelukkig herpakte iedereen zich mooi op vloer en liet iedereen een goede oefening zien! Als laatste toestel kwam sprong. Dit hebben ze alle 4 gedaan zoals ze kunnen!
Isabel werd 15e, Ilse 13e, Sophie 9e en Liset werd heel knap 2e!

Dit was ook de laatste wedstrijd van het seizoen voor deze meiden. Jammer, dat op de wedstrijd niet altijd alles eruit komt wat erin zit maar we weten wel weer waar we op kunnen trainen!