«

»

mei 11

Record aan finale plekken D/E lijn!

Zondag 7 mei was de halve finale van acro D/E lijn. Zes teams van GVAV Rapiditas gymnastiek hadden zich geplaatst voor deze wedstrijd!

In de ochtend deden Dychelen en Elisa mee bij de E-junioren duo`s. Met een mooie oefening was het tot de laatste oefening spannend of er een medaille in zat. Uiteindelijk mochten ze het podium betreden op de 3e plek!! En wisten ze zich zo te plaatsen voor de finale!

In wedstrijd 2 deden twee E-senioren trio`s mee. Team Jade, Ilse en Leyan en team Melissa, Katja en Lieke. Melissa, Katja en Lieke draaiden een fantastische oefening! Helaas door een klein wiebeltje was het niet genoeg voor een finaleplek. Wel werden deze dames heel keurig 8e van de 16 teams. Team Jade, Ilse en Leyan werden heel netjes 3e!! En hebben zich hiermee geplaatst voor de finale.

Bij de categorie D-senioren hadden 3 teams van GVAV zich geplaatst. Als eerste mochten Eline, Olga en Pascalle hun oefening laten zien. Met tot nu toe hun beste oefening in een sterk deelnemersveld van 18 teams, was het tot de laatste minuut spannend of ze de finale zouden gaan halen. En dit deden ze!

Team Nadine, Esmée en Chaja draaiden de beste oefening van hun seizoen en dit werd dan ook beloond met een hoge score. Deze dames kregen dan ook het zilver omgehangen!

Team Julia, Lotte en Lara lieten een prachtige oefening zien! Door een klein tijdsfoutje kwamen ze net naast het podium op de 4e plek terecht. Al deze 3 teams hebben zich geplaatst voor de finale op 10 juni in Zwolle!

Een record voor GVAV met in totaal 5 finale plekken in de D/E lijn!