«

»

apr 03

Halve finale met Nadine in Bellingwolde!

Inmiddels al heel wat wedstrijden samen met Nadine gehad… op zondag 2 april was het de halve finale van de 2e divisie in Bellingwolde! Wát was Nadine goed…het NK was echt binnen handbereik.
Op vloer, sprong en brug liet Nadine mooie oefeningen zien. Niet perfect, maar wel genoeg om met de besten mee te draaien. Maar helaas op het laatste toestel (balk) ging het dan toch nog mis. Ze begon ook goed, maar helaas liet ze zich afleiden door een passerende mede turnster. In deze zaal was het ook moeilijk om je te kunnen concentreren; het was eigenlijk te krap (en warm) om vrijuit te turnen. Dit is geen excuus; de omstandigheden waren voor iedere turnster natuurlijk hetzelfde.
Maar daarna was de concentratie weg en volgde er nog een val. En dat was helaas 1 val te veel. Nadine kelderde in het klassement naar de 14e plek (eerste 12 gingen door) en is daarmee 2e reserve. Heel erg jammer dat ze nu de finale mist, omdat ze dit jaar echt de oefeningen heeft om daar te staan! Volgend seizoen gaat dat hét doel worden!
Uiteraard zijn we hartstikke trots op Nadine dat ze zo goed mee kan doen in de 2e divisie. Een voorbeeld voor veel GVAV-ers!