Lid worden

Aanmelden lidmaatschap

Als je lid wilt worden van de vereniging doe je altijd eerst een aantal keer mee om te zien of je het echt leuk vindt. Daarna kan je bij informatie->lid worden je digitaal inschrijven.

Het digitaal inschrijfformulier voor Gymnastiek en Turnen is hier te vinden.

Zodra je je digitaal aangemeld hebt krijg je binnen 2 weken een bevestiging van inschrijving. De trainster ontvangt hiervan dan ook een bevestiging.  Lid worden kan het hele jaar door.

Let op: Als je lid wilt worden en de contributie wordt betaald door Stichting Leergeld of Jeugdsportfonds moet je, om digitaal te kunnen inschrijven, eerst een bevestigingsbrief van Stichting Leergeld of Jeugdsportfonds inleveren bij de trainster, vanaf dat moment kan uw dochter/zoon deelnemen aan de lessen. Zodra er een bevestigingsbrief en een digitaal inschrijfformulier is ontvangen, wordt er binnen 2 weken een bevestiging gestuurd dat je bent aangemeld.


Wijziging doorgeven

Wilt u een wijziging voor uzelf of uw kind doorgeven, dan kunt u een mail sturen naar de ledenadministratie: ledenadministratie@gvavgymnastiek.nl

 


Lidmaatschap beëindigen

Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen op 1 januari of 1 juli. Hierbij een maand opzegtermijn in acht nemen moet het bericht uiterlijk vóór 1 juni / 1 december binnen zijn bij: ledenadministratie@gvavgymnastiek.nl.

Ben je te laat dan verrekenen wij nog voor een half jaar contributie. Je kan je daarbij niet beroepen op de kwartaalbetaling, bij het inschrijven ben je immers akkoord gegaan met deze regeling.

Je ontvangt altijd een bevestiging van je afmelding. Mocht deze na 2 weken onverhoopt niet verstuurd zijn neem dan opnieuw contact op.