Activiteiten

Clubkampioenschappen weer geslaagd!

Afgelopen zaterdag waren de clubkampioenschappen, alle GVAV toppers lieten zien wat ze konden.

In een relaxte sfeer liet iedereen mooie oefeningen zien; onze recreanten, onze selectieturnsters en onze geweldige acro- turnsters…. wat deden jullie goed je best!

Daarnaast waren er gisteren (met het opbouwen) en vandaag weer heel veel vrijwilligers in actie. Wat fijn dat we keer op keer een beroep op jullie kunnen doen! 
Een speciaal woord van dank gaat uit naar Esmée Zeeman. Zij organiseerde deze dag voor een (grote) opdracht van haar opleiding. En dat heeft ze hartstikke goed gedaan.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

 

 

  

Uitnodiging: Algemene Ledenvergadering dinsdag 14 maart!

Jaarlijks houdt GVAV een ALV voor alle leden (ouder(s)/verzorger(s) van de vereniging. Er wordt o.a. een jaarverslag gegeven van 2016, nieuwe doelen voor 2017 worden besproken en er wordt informatie gegeven over de bouw van de toekomstige Turnhal. Meebeslissen over onze vereniging? Heeft u ideeën of zijn er vragen?
Het bestuur van GVAV Rapiditas Gymnastiek nodigt u hierbij uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, 19:30 uur in het Alfa College Sport en Beweging Kardingerweg 48 9735 AH Groningen.

De agendapunten zijn:

1. Terugblik over 2016​
1.1 Uitstraling; Website, Twitter​
2. Verslag van de technische leiding​
2.1 Gymnastiek, acro en selectierooster​
2.2 Stagiaires​
2.3 Juryleden​
2.4 Accommodatie​
2.5 Wedstrijden​
2.6 Acrogym​
3. Verslag van de ledenadministratie​
3.1 Ledenaantal 2016​
3.2 Verloop van aan- en afmeldingen​
3.3 Conclusie​
4. Verslag van de activiteitencommissie​
4.1 Leden van de activiteitencommissie​
4.2 Activiteiten overzicht 2016​
5. Financieel jaarverslag​
5.1 Financiële administratie​
5.2 Eindbalans 2016​
5.3 Resultaten 2016 en begroting 2017​
5.4 Staat van afschrijvingen 2016​
6. Realisatie van de doelstellingen over 2016

Knol’s Koekactie!

De Knol’s Koekactie is weer begonnen!! Vanaf deze week kun je onze leden weer aan de deur verwachten om een bestelling af te nemen. Zorg er voor dat je wat contant geld in huis hebt want de koek dient direct betaald te worden. In week 14 en 15 worden de koeken langs huis gebracht.

Met deze actie zamelen we per locatie geld in om nieuwe materialen te kunnen aanschaffen.

Heb je geen informatiebrief/bestelformulier ontvangen, maar wil je toch graag meedoen, dan kun je op onderstaande link klikken om het uit te printen.

Informatiebrief koekactie! Bestelformulier koekactie!

Instuif 2016 was weer een succes!

De instuif op vrijdag 21 oktober was weer erg leuk. Met een hoop GVAV’ers hebben we er weer een mooie dag van gemaakt. De kinderen vonden het geweldig en hebben echt genoten en daar gaat het om. Het was weer een geslaagde dag.

Alle trainsters en vrijwilligers: bedankt!

Bekijk nu de korte aftermovie

Instuif 2016

Op vrijdag 21 oktober vindt weer een instuif plaats! Alle leden t/m 15 jaar zijn van harte welkom en mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen.
Er worden verschillende workshops gegeven van gymsporten en andere leuke spellen.

Tijden:
09:30 – 11:30 T/m 8 jaar
12:00 – 14:00 9 t/m 15 jaar

Kosten:
€ 1,00 – leden
€ 2,50 – niet leden
*gepast betalen bij binnenkomst

Zomerkamp GVAV 2016 was weer fantastisch!

Met een grote groep turnsters, trainsters, AC-leden en bestuursleden gingen wij het weekend van 10 t/m 12 juni naar Schiermonnikoog. Wat was het weer gezellig! Volgens de leiding en de reacties van kinderen kunnen we terugkijken op een geslaagd kamp van ochtendgymnastiek tot bonte avond. Wij willen iedereen die geholpen heeft aan het kamp in welke vorm dan ook bedanken voor een geweldig weekend!

Klik hier voor de foto’s!

Zomerkamp GVAV 2016Zomerkamp GVAV 2016.

Woensdag 18 mei 2016: Uitnodiging Presentatie Europapark!

Graag nodigen wij alle leden en ouders van leden uit voor een presentatie van de toekomstige turnhal die in het sportcomplex bij de Euroborg zal komen. Al ruime tijd is er een stuurgroep bezig om het plan van de turnhal waar te maken. Het is nu zeker dat deze hal gaat komen en wij vinden het daarom tijd om een met de 3 verenigingen; K&V, GV Olympia en GVAV een bijeenkomst te organiseren. Wij vinden het erg belangrijk dat onze leden op de hoogte zijn van deze hal en hopen daarom dat u deze bijeenkomst komt bijwonen.

De informatieve bijeenkomst vind plaats op:

Datum:     18 mei 2016

Tijd:          19:30 uur – 21:30 uur

Locatie:    Kardinge, Kardingerplein 1

Klik hier voor de uitnodigingsbrief. Lees de brief goed door en hopelijk zien wij u op 18 mei 2016!

LET OP! Vergeet u zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst, dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Grote opkomst bij open les Acrogym!

Een druk weekend voor de afdeling acrogym! Naast de Open Groninger Kampioenschappen in Scheemda werd er ook een open les gehouden om nieuwe talenten kennis te laten maken met Acrogym. Na een leuke dans als warming-up werden er mooie kunsten vertoont, op de paaltjes geoefend en gesprongen op de tumblingbaan. Als afsluiting lieten de teams Rian & Lotte (D-lijn) en Floor, Floor & Marin (C-lijn) hun wedstrijdoefening zien.

Heb je de open les Acrogym gemist? Geen probleem! Ook op andere dagen kun je gerust een kijkje komen nemen of een keer mee trainen. Neem hiervoor contact op met Lidewij Hoff.

160514 Open les Acrogym

GVAV Koekactie groot succes!

Het geld is geteld en de opbrengst is bekend. We zijn ontzettend blij met het resultaat.  Er zijn 2075 koeken verkocht en er is in totaal voor onze club bijna € 3000,- opgehaald! SUPER. Van alle leden die er hebben mee gedaan, zijn er zelfs 20 die voor meer van dan € 100,- verkocht hebben. Van de 20 topverkopers was er één toptopverkoper (Romy Sterling), zij heeft maar liefst voor bijna € 200,- verkocht.

De topverkopers zijn uit:

Beijum:

Danielle van Duinen, Amelie Schoppen en de toptopverkoper Romy Sterling.

Gravenburg dinsdag:

Yara Alonso Batista en Rosalie de Hoog.

Gravenburg donderdag:

Mirte van der Heide, Ylva Lieftink, Elisa Span, Lotte Elstrodt, Sophie Zuidema en Sanne.

Alfa-college:

Megan Raspe, Britt Vleugel en Jade van de Woude.

Lewenborg:

Yael Konigferander, Annelies, Evelien en Ilse.

Karrepad:

Fleur Bijker en Ashwin Huizing.

Dankzij deze actie kunnen weer tal van activiteiten gratis of tegen een kleine vergoeding worden georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld onze onderlinge wedstrijden, de instuif, de eindejaarsactiviteit, kamp en onze eigen GVAV Gym-Gala.

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie inzet.

GVAV wint €829,- met Poiesz Jeugdsponsoractie!

160415 Poiesz Actie

Afgelopen vrijdag 15 april mochten 6 dames van GVAV samen met trainsters Grietje en Esther een cheque van €829,- euro in ontvangst nemen op het Poiesz Jeugd Sponsor Gala. Tussen het uitdelen van de cheques mochten de dames genieten van mooie optredens van onder andere Monique Smit en O’G3NE! Iedereen heel erg bedankt voor het sparen van de munten en het stemmen via de website!

Zomerkamp GVAV 2016

Ook dit jaar organiseert GVAV weer een gezellig zomerkamp, drie dagen lang leuke en fanatieke activiteiten doen met al je turnvrienden op Schiermonnikoog!

Wil je ook (weer) mee? Meld je dan snel aan want vol is vol.

Voor wie:  Leden van 9 jaar of ouder (tijdens het kamp)
Wanneer: Vrijdag (eind van de middag 10 t/m zondag 12 juni 2016
Waar:       Kampeerboerderij de Branding op Schiermonnikoog

Aanmelden: Vòòr 13 mei via de mail: opgavegvav@gmail.com

Vermeld bij aanmelding duidelijk de volgende gegevens:
– Naam
– Geboortedatum
– Turnlocatie
– Telefoonnummer ouder(s)/verzorger(s)
– Namen van je turnmaatjes

Kosten:  Kamp p.p. € 60,00 (dit is inclusief; veerboot, fietsenhuur en een t-shirt)

Geld overmaken kan t/m 13 mei:
Rekeningnummer: NL97 INGB 0005 5875 11 t.n.v. GVAV Rapiditas Gymnastiek
Onder vermelding van: (Naam kind) Kamp 2016

De aanmelding wordt verwerkt zodra de betaling binnen is. Je ontvang een bevestiging via de mail.

Overige informatie over het kamp (vertrek- en aankomsttijden, paklijst) worden na aanmelding verstrekt. Eventuele allergieën kunnen dan doorgegeven worden.

LET OP: Annuleren binnen 3 weken voor vertrekdatum betekend wel betalen.

Voor vragen kan je contact opnemen met Naomi Wormmeester-Duijster
E-mail: naomiduyster@hotmail.com

Introductie nieuwe bestuursleden!

Na bijna 3 jaar secretaris te zijn geweest, treedt Veronique Tjong-A-Sie af. Veronique heeft veel betekend voor GVAV. Heel erg bedankt voor je inzet!

Veronique draagt het stokje over aan Vera Rodenburg en Laura Oudman. Zij zijn officieel benoemd als bestuursleden op de ALV van 22 maart 2016. Zij zullen bereikbaar zijn als centrale contactpersonen van de vereniging.

Ze zullen zich hier even kort voorstellen:

Vera:

In 2001 ben ik als 6 jarig meisje begonnen met gymmen bij GVAV Rapiditas. Nadat ik mijn zwemdiploma heb behaald mocht ik van mijn ouders meetrainen met de selectie. Tot mijn 20e heb ik met veel plezier geturnd. Ik wilde graag een andere sport gaan doen en ben begonnen met beachvolleybal. Om GVAV helemaal achter me te laten voelde voor mij niet goed, daarom ben ik in het bestuur van GVAV gegaan. De functie secretaris is een functie die goed bij mij past. Ik vind het leuk om samen met Laura de taken van secretaris uit te voeren. De studie Medisch beeldvormende en radiotherapeutische technieken ga ik in juli afronden, waarna ik in het ziekenhuis in Groningen aan het werk ga. Hierdoor kan ik bij GVAV als secretaris blijven werken.

Laura:

In 1998 werd ik op 6 jarige leeftijd lid van GVAV, 1 uurtje gymmen in de week in Beijum. We hadden nog een houten balk (auw!) en geen mooie damesbrug. Toen kwam juf Nynke en daarmee een selectie, mooie turnpakjes (hoewel je daar nu liever niet in gezien zou willen worden) en meer trainingsuren. Ik heb tot mijn 18e met veel plezier geturnd. Van 2010 tot 2014 studeerde ik in Rotterdam, nu woon ik weer in Groningen waar ik mijn master doe. GVAV heeft altijd een plekje in mijn hart gehouden dus ik vond het heel leuk om me weer in te kunnen zetten voor de vereniging. Ik ben nu turntrainster, samen met Ella geef ik de lessen aan de jeugdselectie op maandag in Beijum. Het leek me leuk om ook op bestuurlijk niveau iets te kunnen betekenen voor de vereniging, dus toen ik de kans kreeg om samen met Vera secretaris te worden hoefde ik niet lang na te denken. Mijn moeder (Anneke Oerlemans) is ook secretaris van GVAV geweest dus ik vind het erg leuk om in haar voetsporen te treden.

Laura en Vera

Wij zijn blij dat het bestuur niet alleen weer op sterkte is, maar zelfs is uitgebreid met twee frisse krachten. Wij verwachten veel van de samenwerking en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Vera en Laura van harte welkom. Wij hopen met zijn allen dat jullie heel veel plezier aan jullie werk zullen beleven.

Acrogym krijgt nieuwe T-shirts van Sinterklaas!

Afgelopen zaterdag 5 december werd er tijdens de Acrogym training hard op de deur geklopt. In de berging werd een grote zak vol met cadeautjes gevonden! Met dank aan Sporthuis Winsum en de vader van Lotte Raangs kreeg de gehele acro-groep een T-shirt met het GVAV logo en eigen naam!

Gym4fun!

Op vrijdag 23 oktober 2015 in de herfstvakantie organiseerde de KNGU samen met GVAV een open Gronings Kampioenschap in het Alfa College. In deze recreatieve wedstrijd hebben de kinderen van 6 tot en met 9 jaar gestreden voor de meeste punten die ze als team konden behalen met verschillende spellen. Het was een zeer gezellige en geslaagde ochtend!Gym4Fun